EBRU ERDEN

EBRU ERDEN

TELEFON MESAJLARI İLLALLAH DEDİRTTİ

Son birkaç yıldır her cuma, dini ve milli bayramlarda özellikle millet vekillerinden günün anlam ve önemini belirten mesajlar geliyor.

   Bu mesajları her ne kadar telefonunuzun özelliklerine bağlı olarak engelleyebilseniz dahi ayrı numaralardan toplu mesajlar atıldığı için engel olamıyorsunuz. Özellikle AK Parti milletvekillerinden toplu mesaj atan vekillerden muzdaribim. Her seferinde engellememe rağmen onlar inatla başka numaralardan mesaj göndermeye devam ediyorlar.

     Hiçbir partiye mensup olmadığım gibi Türkiye’de ki siyasi partilerin hepsine de aynı mesafedeyim. Lakin diğer partilerden mesaj gelmez iken AK Partiden gelen cumanız mübarek olsun, kandiliniz kutlu olsun ya da milli bayramlarımı kutlayan mesajlara da ifrit oluyorum. Benim gibi bu durumdan muzdarip olan birçok kişi var, telefon numaralarımızı nasıl buluyorlar bilemiyorum. Tek istediğim şey telefonuma benden izinsiz mesaj gönderilmemesi.

     Tamam internet çağındayız, tüm firmalar reklamlarının bir kısmını e-mail ile ya da telefon mesajları ile yapıyorlar ama cuma günleri gelen “Cumanız mübarek olsun” mesajlarını ben silmekten yoruldum onlar göndermekten yorulmadılar. Böyle bir olayı daha önce de bir Dernekte yaşadım. En azından onlara ulaşabileceğim bir telefon numarası vardı, defalarca arayarak telefon numaramı onların toplu mesajlarından çıkarttırmıştım. Fakat bu millet vekillerinin telefon numaralarına ulaşamadığımdan böyle bir durum sergileyemiyorum.

      Bu toplu mesajlar ucuz gibi gözükse de sonu dönüp dolaşıp bizim cebimizi yakıyor. Sayın millet vekilleri: mübarek cuma günlerimizi, dini ve milli bayramlarımızı kutlayarak “sizin yanınızdayız, sizleri önemsiyoruz” hissiyatını yaramazsınız. İnsanlar önemsendiklerini bu şekilde anlamazlar, onları önemsediğinizi göstermek istiyorsanız öncelikle tek adamcılık politikasından vaz geçin. Ekonomiyi düzeltin, pazara dahi çıksak geçen sene 100 tl ye doldurduğumuz pazar arabalarımızı bu günlerde 300 tlden aşağıya dolduramıyoruz ki bunun içinde de et ürünleri yok. Altını ve dövizi aşağıya çekin, kur farkı az olsun, 3 sene önce düğünlerde çeyrek altın takarken şimdilerde yarım gram bile takamıyoruz. Yandaş iş adamlarına ucuz krediler verip, vergi borçlarını affetmeyin, tecavüzcüleri, kadın ve çocuklara işkence yapanları, dövenleri içeri atın uzun yıllar içeride yatsınlar affetmeyin, mahkemeye çıkan suçluları sırf kravat bağladıkları için cezasında indirim yaptırtmayın ki Türk adaletine güven artsın, vs. gibi daha pek çok madde sıralayabilirim.

 Önce insana, üretime, üreticiye saygınız olsun, çünkü insana saygı duyan değer verenler toplu mesajlarla cumaları, dini ve milli bayramları kutlamazlar. Onlar milli günleri yerinde ve zamanında halkla beraber törenlerle kutlarlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
EBRU ERDEN Arşivi