İLTER AVCI

İLTER AVCI

ZOR OYUNU BOZAR

Sayın okurlar, 

Devletimiz üzerinde  oynanan oyunların  tehlikelerini ayrı ayrı mecralarda değerlendirmeyi  çalışacağım.

İlk önce siyasilerin oy için  ;  yapamayacak ve imkansız  yatırım sözleri,  istihdam sözü  ve  vatandaşların ırkına  bağlı kültürel , ana dil eğitimi, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi sözü , yani  özerklik vaadleri.

Ülkemiz o kadar çok ayrı kavimden vatandaşlar  barındırıyor ki , bunlar bu toprakların,  Türk devleti'nin sahibi olduğunu görmüyor , bilmiyor hala anlamıyorlar.. Bilen varsa da dezenformasyon ile bu insanları tahrik ediyorlar .Artık anlayın bu Türk devletinin bölünmez bütünlüğünü. Mutluluğunuza mutsuzluk katmayınız ve güzel yaşayın derim. Hatta bizi de mutsuz etmeyin lütfen.

Devletimizde yaşayan ayrı ırk olan insanlar ile feodal bağların olması , Türk devletinin sürekliliğini sekteye uğratacak ve anayasal kanunların da değişiklik yapacak anlamı taşımaz. Bu beklentiler beyhudedir 

Dış devletlerin ,  Türkiye’nin yükselişini durdurmak için çeşitli entrika ile gizli planlarını  ajanları ile  devreye sokması, iç hainlerinde bunlara yardımcı olunması, bizi yolumuzdan döndüremez .

Aşırı sol gruplar ile beraber hareket eden, Kürt örgütlerin, Anayasal düzeni yıkmaya çalışması  akabinde de  toprak talebi ve   dış güçlerin ,  böl parçala yönet programlarına yardımcı olmaları  ; Türk evlatların  dirayetli , cesur ve savaşçı kudretiyle eriyip yok olacaklarının farkında olmaları gerekir.

Ülkücüden mafya çıkmaz ,  vatanına  canını verecek kadar onurlu , şerefli ve davasına kendini adayan yiğitleri vardır. Devlet görev vermiş, yapmış . Devletin yaşaması için özel operasyon yapılmış , biz Türkler ölene kadar asker olduğumuzu unutanlar mı var ? Yani bu kardeşlerimize mafya yakıştırmalar yapmak insafsızlıktır. Uyuşturucu mu satmış , silah kaçakçılığımı yapmış , haraç mı toplamış yok. Bu kardeşlerimizi  devletini , bayrağını seven birilerinden şikayet edeni duydunuz mu , tabi ki Yok. Ona göre değerlendirme yapmanız gerekmektedir. Kirli kalemler iş görmez , başka kapıya derim.

Kin ve ihtiras uğrunda siyaset yapmak , Ülkeye ne kadar zarar verdiği  gördüklerimizle kanıtlandı. Madem  devlete iyilik bir şey yapacaksan  o zaman teknokratlar kadrosu  ile seçime gidersen halk nezdinde rağbet görürdü.. Altılı masa  siyaseti çok komik ...

Şu an için güven vermiyor. Öyle ki Sayın Babacanın aklından geçenleri Türk milleti unutmaz, affetmez...

Kardeşlerim; Sözde Kürtleri temsil eden malum parti kesinlikle kapatılmalı. Üye kayıtlarındaki  kişilerin seçme seçilme hakları iptal edilmelidir. Ülkemizin ve milletimizin  selameti için bu kanun maddesi on yıl geçerli olmalıdır ki  Türk devletimizin otoritesi tam sağlansın. Bu da  parlamenter sistem ile olmaz , artık anlayınız...

Saygı ve Sevgilerimle.

Kalın sağlıkla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İLTER AVCI Arşivi