Yeşilay Gaziosmanpaşa Eğitimlere Devam Ediyor

Yeşilay Gaziosmanpaşa Eğitimlere Devam Ediyor
Yeşilay Gaziosmanpaşa şubesi Türkiye bağımlılıkla mücadele (TBM) eğitimi kapsamında 5 Aralık’ta Özel Şefkat Vakfı Okulunda Yeşilay formatörü aynı zaman Psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Begüm Vural tarafından eğitim verildi.

Yeşilay Gaziosmanpaşa şubesi bağımlılıkla mücadele konusunda okullarda eğitimler vermeye devam ediyor.

Yeşilay Gaziosmanpaşa şubesi ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle ile’’ TBM  eğitimleri’ kapsamında Gaziosmanpaşa ilçesindeki okullarda eğitim programı veriyor. 5 Aralıkta gerçekleştirilen programa Yeşilay Gaziosmanpaşa Kadın komisyonu Başkanı Nurten Kalın,  Minzo Medya Ajans Başkanı ve Gazeteci Yazar Murat Özdoğan, kadın ve gençlik komisyon üyeleri, şube personeli Elvan Karaçar, Şefkat okulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Nurten Kalın; ‘’ Saygıdeğer öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimiz sizlerle burada bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler sizin için elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Sizlere bir nebze olsa farkındalık yaratabiliyorsak ne mutlu bize. Sizleri ailenizle ve öğretmenlerinizle birlikte şube merkezimize bekliyoruz ve sizleri misafir etmekten büyük mutluluk duyacağımızdan emin olabilirsiniz.’’ Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.