Xiaomi, Güncelleme Desteğini Sonlandırdığı 5 Akıllı Telefonunu Açıkladı: İşte Güncelleme Almayacak Modeller

Xiaomi, Güncelleme Desteğini Sonlandırdığı 5 Akıllı Telefonunu Açıkladı: İşte Güncelleme Almayacak Modeller
Ancak bir süre önce piyasaya sürülen ve hala popüler olan bazı telefonların destek listesinden çıkması, kullanıcılar arasında şaşkınlığa neden oluyor. Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, tam da bu durumu yarattı ve beş popüler akıllı telefon modelinin artık güncelleme almayacağını duyurdu. Peki hangi modeller bu güncelleme dışında kalıyor ve bu durum kullanıcıları nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Günümüzün teknoloji devlerinden Xiaomi, bazı akıllı telefonlarının destek listesinden çıkarılacağını duyurdu. Peki, bu hangi modelleri etkiliyor ve bu durum kullanıcıları nasıl etkileyecek? Xiaomi'nin son hamlesi, akıllı telefon piyasasında nasıl bir değişikliğe sebep olacak? Tüm bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Xiaomi, Beş Akıllı Telefon Modelini Destek Listesinden Çıkarıyor: İşte Güncelleme Almayacak Modeller

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bir daha güncelleme almayacak akıllı telefonlar listesini genişletti. Beş modelini daha EOS (End of Support, Destek Sonu) listesine ekleyen Xiaomi, söz konusu cihazlara daha fazla güncelleme sunmayacağını duyurdu. İşte güncelleme almayacak modellerin tam listesi:

  • Xiaomi Mi Note 10 Lite
  • Redmi Note 9 Pro
  • Redmi Note 9S
  • Redmi Note 9S Pro
  • Redmi Note 9S Pro Max

Bu beş model, artık herhangi bir güncelleme almayacak. Bu, güvenlik yamalarından Android işletim sistemi güncellemelerine ve MIUI arayüz güncellemelerine kadar her şeyi kapsıyor.

Destek Sonu Olan Modellere Sahip Kullanıcılara Yeni Modellere Geçmeleri Öneriliyor

Genelde, üreticiler, destek sonuna ulaşan cihazların güvenlik açısından riskli hale gelmeye başladığında kullanıcılarına daha yeni ve güncellenmiş akıllı telefon modellerine geçmelerini tavsiye ederler.

Redmi Note 9 serisi, 30 Nisan 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştü ve Xiaomi, aynı yılın Nisan ayının sonunda Mi Note 10 Lite modelini tanıtmıştı. Bu modeller, hepsi aynı anda EOS listesine eklendi.

Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.