Vermem Seni Ellere Peri kimdir? Filiz Ahmet kaç yaşında, nereli? Filiz Ahmet oynadığı diziler

Vermem Seni Ellere Peri kimdir? Filiz Ahmet kaç yaşında, nereli? Filiz Ahmet oynadığı diziler
Vermem Seni Ellere Peri kimdir? Atv Vermem Seni Ellerenin başrolünde oynayan Peri kimdir? Vermem Seni Ellere Peri gerçek adı ne? Filiz Ahmet kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Filiz Ahmet oynadığı diziler

Vermem Seni Ellere Peri kimdir? Atv Vermem Seni Ellere dizisi Peri kimdir? Yeni dizi Vermem Seni Ellerenin başrolünde oynayan Peri kimdir? Vermem Seni Ellere Peri gerçek adı ne? Vermem Seni Ellere Peri karakterini oynayan Filiz Ahmet kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Filiz Ahmet kimdir? Filiz Ahmet'in oynadığı diziler, Filiz Ahmet dizileri, Filiz Ahmet instagram hesabı, Filiz Ahmet hakkında bilgiler ve Filiz Ahmet sosyal medya hesapları:

Vermem Seni Ellere Peri kimdir?

vermem-seni-ellere-peri-karakteri-filiz-ahmet

Vermem Seni Ellere dizisinin karakterlerinden birisi olan Peri rolünde Filiz Ahmet'i izleyeceğiz. Filiz Ahmet, Vermem Seni Ellere Peri rolünü oynuyor.

Vermem Seni Ellere Peri Karakteri kimdir?

Atv'nin yeni yaz dizisi Vermem Seni Ellere karakterleri arasında Peri çok merak ediliyor. Vermem Seni Ellere Peri rolünde Filiz Ahmet karşımıza çıkacak.

Filiz Ahmet kaç yaşında?

Güzel oyuncu Filiz Ahmet 42 yaşında. Oyuncu Filiz Ahmet 1981 yılında Yugoslavya Üsküp’te doğdu. Aslen Türk olan güzel oyuncu Türkçe dışında; Makedonca, Arnavutça, İsveççe, İngilizce, Sırpça ve Bulgarca bilmektedir.

Filiz Ahmet nereli

Yugoslavya doğumlu olan Filiz Ahmet Üsküp'te doğdu. 2003 yılında Üsküp Güzel Sanatlar Akademisi Tiyatro Bölümünü bitirdi. Daha sonra Üsküp Türk Tiyatrosu'nda çalıştı.

Filiz Ahmet hangi dizilerde oynadı?

filiz-ahmet-hangi-dizilerde-oynadi

Çoğumuz onu Elveda Rumeli dizisindeki Zarife ve Muhteşem Yüzyıl dizisi Nigar Kalfa rolü ile hatırlıyoruz. Daha sonra Ruhumun Aynası, Hayat Şarkısı, Balkan Ninnisi gibi dizilerde rol aldı.

Nigar Kalfa karakteri, Tuna Nehri kıyısından köle olarak satılan ve sarayın harem dairesinde görevli bir karakter idi. Sümbül Ağa, Daye Hatun ve Nigar Kalfa'nın yönettiği haremde sonradan Hürrem Sultan'ın en yakın arkadaşı oldu. Sonra da Pargalı İbrahim Paşa ile yaşadıkları aşk dillere destan oldu.

Filiz Ahmet ayrıca Acı Kiraz, Bal Kaymak, Görevimiz Tatil, Sonsuz Aşk, Kendime İyi Bak, Kadın İşi: Banka Soygunu, Mutlu Aile Defteri gibi filmlerde rol almıştır.

  • Vermem Seni Ellere, 2023, Peri
  • Balkan Ninnisi, 2022-2023, İvana
  • Hekimoğlu, 2020, Gülay (Konuk oyuncu)
  • Acı Kiraz, 2020
  • Vurgun, 2019, Mihri
  • Bal Kaymak, 2018, Filiz
  • Hayat Şarkısı, 2016-2017, Nurgül Namlı
  • Ruhumun Aynası, 2014, Gülpare
  • Mutlu Aile Defteri, 2013, Hostes
  • Kadın İşi: Banka Soygunu, 2013, Bilge
  • Muhteşem Yüzyıl, 2011-2013, Nigar Kalfa
  • Balkan Düğünü, 2009-2010
  • Elveda Rumeli, 2007-2009

Filiz Ahmet sosyal medya hesapları

İnstagram adresi: @filizah

Web sitesi: FilizAhmet-com

Bkz: VERMEM SENİ ELLERE dizisi TÜM OYUNCULAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.