Teknofest 2023 nerede nasıl gidilir ? | Teknofest İstanbul Atatürk Havalimanı ziyaretçi kayıt nasıl yapılır?

Teknofest  2023 nerede nasıl gidilir ? | Teknofest İstanbul Atatürk Havalimanı ziyaretçi kayıt nasıl yapılır?
Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanı'nda 27 Nisan ile 1 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Teknofest2023 etkinliğine katılmak isteyenler için İstanbul Valiliği havalimanına gidiş güzergahlarını açıkladı.

TEKNOFEST ETKİNLİK ALANINA NASIL GİDİLİR? 

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, etkinlik alanına gidiş güzergahlarıyla ilgili şu bilgilere yer verildi:

"Marmaray: Halkalı-Gebze Marmaray hattında 15 dakika aralıklarla sefer düzenlenecektir. Marmaray’ı kullanacak ziyaretçiler Teknofest alanına ulaşmak için Yeşilyurt istasyonunda inerek, İETT Ring otobüsleriyle festival alanına ulaşabilirler.

Metro: Teknofest Alanına doğrudan ulaşmak için M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı Metro hattı kullanılabilir.M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı Metro İstasyonu arasında 6 dakika aralıklarla festival süresince seferler gerçekleştirilecektir.

TEKNOFEST Nedir? 

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; çeşitli kategorilerde teknoloji yarışmalarının, hava araçları sergilerinin, hava gösterilerinin, teknoloji firmalarının tanıtım yaptığı fuarların, bilim söyleşilerinin, girişim zirvesinin ve birçok sosyal etkinliğin yer aldığı büyük bir organizasyondur. TEKNOFEST teknoloji yarışmaları ile gençlerin millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerinin artırılması amaçlanıyor. 

Ziyaretçi kaydı için TIKLAYIN.

YENİGÜN HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.