Sinan Akçıl gurbetçilere arka çıktı!

Sinan Akçıl gurbetçilere arka çıktı!
Sinan Akçıl, demokratik haklarını kullanarak oy kullanan gurbetçi vatandaşların, bir kesimin baskı ve linçlerine maruz kaldığını gözlemleyerek onlara destek oldu. Akçıl, gurbetçilere yönelik "Siz olmasınız, Türkiye çok zor durumda kalır" şeklinde bir açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, son konserinde gurbetçi vatandaşlara destek verdi. Konuşmasında, bu vatandaşların demokratik haklarını kullanmaları nedeniyle bir kesimin linç kültürüne maruz kaldığını belirtti. Akçıl, "Siz olmasınız Türkiye çok zor durumda kalır" şeklinde konuştu.

Sinan Akçıl'dan dikkat çeken sosyal medya paylaşımı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, terör örgütü PKK tarafından hayatı elinden alınan Muhammet Küçük adlı kişiyi anarak teröre lanet okudu. Paylaşımında, "14 Mayıs sabahı bir yazı yazmıştım oyum sana aslan kardeşim Muhammet Küçük diye.. Daha 23 yaşında hayatını elinden aldı lanet terör örgütü PKK ama artık en azından biraz daha rahat uyursun cennetinde.. Bu vatan hepimizin, kavgasız gürültüsüz bir 5 yıl daha başlıyor yarından itibaren.. Kırmızı/Beyaz gerçek olan gerisi sadece yalan dolan. Hayırlı Olsun." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.