Şarkıcı Ceylan yaptırdığı estetiklerle Yılmaz Morgül'e benzedi! Ceylan'ın değişimi takipçilerini çileden çıkardı!

Şarkıcı Ceylan yaptırdığı estetiklerle Yılmaz Morgül'e benzedi! Ceylan'ın değişimi takipçilerini çileden çıkardı!
Ünlü şarkıcı Ceylan, son zamanlarda yaptığı değişikliklerle sık sık dikkatleri üzerine çekiyor. Bir canlı yayına konuk olan Ceylan, yeni imajıyla Yılmaz Morgül'e benzetilmesiyle gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları da şarkıcının son halini alay konusu yaptı.

Ünlü şarkıcı Ceylan, yaptığı estetik işlemlerle gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak 2. Sayfa programına konuk olan Ceylan, sarı saçlarıyla büyük ilgi gördü. Estetik operasyonlar yaptırdığını açıklayan şarkıcı, bu değişiklikten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Ceylan yeni imajıyla Yılmaz Morgül'le benzetildi

Ceylan'ın yeni imajı hızla sosyal medyada yayıldı ve tartışmalara neden oldu. Birçok kullanıcı, şarkıcının Yılmaz Morgül'e benzediğini iddia etti. "Bu imaj hiç olmamış" ve "Yılmaz Morgül'e benzemiş" gibi yorumlar yapılarak alaycı bir şekilde eleştirildi.

"Şarkı çıkartıyorum ama estetiklerim kadar konuşulmuyor"

Ceylan, değişimiyle ilgili konuşarak, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum bile tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Şarkı çıkardığımda haber olmuyorum, ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" şeklinde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.