Ömer dizisinde yaprak dökümü! 4 oyuncu birden diziden ayrılıyor

Ömer dizisinde yaprak dökümü! 4 oyuncu birden diziden ayrılıyor
Ömer dizisinin Süreyya karakterini canlandıran Simay Barlas, Star TV'de yayınlanan diziden ayrılıyor. Ayrıca, Süreyya'nın ailesini oynayan Seda Dadaşova, Banu Fotocan ve Halit Karaata da diziye veda edecek.

Ömer dizisinde başrolü oynayan Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Barış Falay, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Simay Barlas, Melike Güner ve Zerrin Sümer'in ilerleyen bölümlerde diziden ayrılacağını doğruladı.

4 Oyuncu Birden Ayrılıyor!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Süreyya karakterini canlandıran Simay Barlas'ın hikayesi Gamze (Gökçe Bahadır) ve Ömer'in (Selahattin Paşalı) evliliği sonrası nasıl bir yöne evrileceği merak konusu olmuştu. Ancak, güzel oyuncunun yeni sezon öncesinde diziden ayrılacağı kesinleşmiştir. Simay Barlas'ın ayrılığı, pazartesi günü 20. bölümü yayınlanacak olan Ömer dizisinin 21. bölümünde gerçekleşecek. Ayrıca, Süreyya'nın ailesini oynayan Seda Dadaşova, Banu Fotocan ve Halit Karaata da kadrodan ayrılacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.