Nurgül Yeşilçay'dan dikkat çeken dolar ve altın paylaşımı! Asmalı Konağın Gelini bir zamanlar altına dolara...

Nurgül Yeşilçay'dan dikkat çeken dolar ve altın paylaşımı! Asmalı Konağın Gelini bir zamanlar altına dolara...
Son günlerde doların hızla yükselmesiyle birlikte 23 lira seviyesini aşarak rekor kırması ve aynı şekilde gram altının da 1.456 lirayı geçerek tarihi bir zirveye ulaşması gündemin en önemli konularından biri oldu. Bu ekonomik gelişmelerin yanı sıra ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay da sosyal medya hesabından geçmişte yer aldığı Asmalı Konak dizisine ait bir fotoğraf paylaşarak "Günün fotosu" yorumunu yapmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Doların Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinden beri sürekli olarak rekor kırması ve bugün 23 lirayı aşması, gram altının da 1.456 lirayı geçerek tarihi bir zirve yapmasıyla ilgili olarak başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay da eğlenceli bir paylaşım yaptı.

Nurgül Yeşilçay'dan manidar paylaşım

Yeşilçay, şu anda Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisinde başrol oynuyor. Ancak, 2002-2003 yılları arasında yayınlanan Asmalı Konak dizisindeki Özcan Deniz ile takı töreni sahnesine ait bir fotoğrafı paylaşarak "Günün fotosu" notunu yazdı. Yeşilçay, bu paylaşımına dolar ve altın emojileri de eklemeyi ihmal etmedi. 

Asmalı Konak Dizisi

Bahar İstanbullu bürokrat bir ailenin kızıdır. New York'taki sanat eğitimini tamamlarken Seymen ile tanışır. Birbirlerine âşık olan çift evlenmek üzere Kapadokya'ya giderler. Seymen ise Kapadokya'nın gelişmiş, aynı zamanda da geleneklerine bağlı köklü bir ailesinin varisidir. Asmalı Konak denilen büyük bir konakta ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Bahar, gelin geldiği yöreye ve Seymen'in yöredeki saygınlığına hayran kalır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.