SELAHATTİN ÖZTÜRK

SELAHATTİN ÖZTÜRK

NATO # BARIŞ-1

NATO: Komünizm TEHLİKESİNE karşı kurulmuş bir yapıdır. VARŞOVA paktı  ülkelerinden gelebilecek tehlikelere karşı  KAPİTALİST Düzenin korunması amacına yönelik görev icrası için. O dönemde Dünya iki kutuplu görünümün arz ediyordu. Bir tarafta Komünizm, diğer tarafta Kapitalizm. İlki Devlet Gücünü yanına alıp halkı sömürüyordu. İkincisi de  Sermaye Gücünü yanına alıp halkı sömürüyordu. İkisi de ZULÜM-BASKI ve SÖMÜRÜ sistemi Hüviyetine sahiptiler. Bu iki sistemin insanlığa verecekleri hiçbir FAYDA yoktu. Netice de öyle de oldu. İkisi de Kan ve Göz yaşına, yıkıma, kıyıma sürüklediler Dünyayı. Zulüm edebi hüküm süremezdi. Varşova Paktı fazla dayanamadı ve çöktü Pakt  çökünce KOMÜNİZMDE kendiliğinden çökmüş oldu. Dünya bir SÖMÜRÜ odağından kurtuldu. İnşallah daha azgın olan KAPİTALZM sömürü sisteminden kurtuluşun zilleri de çalmaya başladı, çöküşü yakındır.

KOMÜNİST blok çökünce, NATO’NUN kuruluş amacı da ortadan kalkmış oldu. Normalde NATO kendisini feshetmesi gerekirdi. Ancak feshetmedi. Mevcut sömürü çarklarını daha da hızlı döndürmekti niyeti. Bunun için kendisine yeni bir DÜŞMAN bulmalıydı.

Böyle bir DÜŞMAN için, bir de  KILIF gerekliydi. Onu da buldu: “BELİRSİZ TEHLİKELER”e karşı Varlığını sürdürme kararı aldı. Aslında Dünya insanlığı için KAPİTALİZM’den daha büyük tehlike yoktur. “Faizli Sömürü Sisteminin” uygulayıcısı olarak, yürüyüşünde önünde engel  olacak önünü tıkayacak hiçbir şey istemiyordu. Onun içindir ki KORUYUCU GÜCÜ olan Nato’yu feshettirmedi.

“Belirsiz tehlike aslında kendisinin tirtir titrediği, korkusunu iliklerine kadar hissettiği, Zihninde her yeri kaplayan, ZULMÜN her türlü Türevlerine Düşman olan “İSLAM BARIŞ DÜZENİYDİ,” ve İslamı kendilerine DİN edinenler. Peki İSLAM’A karşı bu Düşmanlığın sebebi nedir? Çünkü İSLAM; Kapitalizm Sömürü Düzeninin Çarklarını döndüren, Esâs temel olan “FAİZ”in en küçüğünden en büyüğüne kadar hepsine karşı olmasıdır. Bu Sistemin oluşturduğu KÖLELİK düzenine karşıdır. SERMAYE’nin oluşturduğu DİKTATÖRYAL yapıya karşıdır. İSLÂM Düzeni statik, Durağan yapıyı sevmez, Dinamiktir. İnsan ve Toplumun her alanını-her anını – her hareketini düzenleyen bir Dindir. İnşallah haftaya görüşmek üzere Allah’a Emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SELAHATTİN ÖZTÜRK Arşivi