MHP lideri Bahçeli, Karabük'te yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirdi

MHP lideri Bahçeli, Karabük'te yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirdi
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Karabük'te yaptığı konuşmada, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere atıfta bulunarak, halkın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermesini ve "Yola devam" demesini beklediğini ifade etti. Bahçeli, zillet ittifakına Karabük'te müsamaha olmadığını belirterek, evet oylarının Türk ve İslam düşmanlarına dünyayı dar edeceğini söyledi.

Bahçeli, konuşmasında terörün yenildiğini, insanların şefkatle kucaklandığını ve üretim seferberliği ile yükselmiş bir Türkiye gerçeğini unutmayacaklarını belirtti. Ayrıca, umutları büyüteceklerini, huzuru büyüteceklerini ve milli birliğin daha da güçlendirileceğini vurguladı.

MHP lideri, Türkiye'yi lider ülke yapma amacında olduklarını ifade ederken, vesayetçi anlayışın tortularının varlığını sürdürse de yerli ya da yabancı aktörlerin kirli kumpaslarından iz bırakılmadığını belirtti. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile bağlanan umutların israf edilmediğini vurgulayan Bahçeli, Türkiye Cumhurbaşkanlığı sistemiyle daha kararlı bir şekilde yoluna devam edeceğini ifade etti.

Bahçeli, konuşmasında ayrıca, Atatürk'ün sadece CHP'nin kuruluş yılları ile ilişkisi kalmış olduğunu belirterek, Cumhuriyet'in bedava kazanılmadığını ve iş birlikçi kalpazanlara bırakılmayacağını söyledi. Teröristleri yanına alanların bölünme ve yıkım sevdalıları olduğunu belirten Bahçeli, Cumhuriyet'e düşmanlık yapmanın cumhura düşmanlık olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Bahçeli, parlamenter sisteme geri dönmek demenin Türkiye'ye en az 10 yıl kaybettireceğini ve koalisyonlar devrinin kapandığını belirtti. Bahçeli, zillet ittifakının buhran dönemlerini yeşertmek istediğini ve Türkiye'nin lider ülke olma hedefiyle yola devam edeceğini ifade etti.

Bahçeli'nin açıklamalarında muhalefete de eleştiriler yönelttiği görülmektedir. Bahçeli, muhalefeti iş birlikçi kalpazanlar olarak nitelendirmiş ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türk milletinin tercihi olduğunu belirtmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.