İzmir'de lüks sitede çıkan yangının sebebi belli oldu

İzmir'de lüks sitede çıkan yangının sebebi belli oldu
İzmir'in Narlıdere ilçesindeki Folkart Sitesi'nde çıkan yangına ilişkin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan açıklama geldi.

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki Folkart Sitesi'nde akşam saatlerinde büyük bir yangın çıktı. Alevler site içerisinde yer alan 8 katlı binanın tamamını kısa sürede sardı.

BAKAN KASAPOĞLU OLAY YERİNDE TAKİP ETTİ

Bölgeye çok sayıda itfaiye, AFAD, UMKE, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edilirken, can kaybının olmadığı belirtildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu olay yerine gelerek çalışmaları takip etti.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, yangın kaynaklı bir yaralanma olmadığını söyledi. Yangının çıkış nedenine ilişkin Kasapoğlu, "Geçmiş olsun öncelikle İzmir'imize. Bir bloğun ciddi şekilde yandığı bir yangından bahsediyoruz. 40 dairelik bir blok. Saat 21.50 civarında çıktı yangın. İkinci kattaki bir elektrik kontağı sebebiyle yangının çıktığı bilgisi var. Can kaybı olmadığına dair bilgimiz söz konusu." dedi.

Kasapoğlu, "Panik kaynaklı dairelerden atlayıp yaralanan vatandaşlarımız var. Yangın kaynaklı bir yaralı yok. Büyük ölçüde söndürüldü diyebilir. Ciddi anlamda bir seferberlik söz konusu. Bloğun bir tarafı tamamen sönmüş durumda. 3 farklı blok var burada. Diğer bloklara sıçrama söz konusu değil. İtfaiye araçları, UMKE'nin, AFAD'ın araçları burada. Yangını söndürmek için canla başla çaba sarf ediyorlar." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.