Hollywood Vampires, İstanbul Konseriyle Depremzedelere Yardım Edecek

Hollywood Vampires, İstanbul Konseriyle Depremzedelere Yardım Edecek
Ünlü isimlerin sahne aldığı Hollywood Vampires konseri, depremzedelere yardım için bir araya geliyor. İstanbul Life Park'ta gerçekleşecek bu muhteşem etkinlikte, Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry'den unutulmaz performanslar izleyebilir, aynı zamanda DEC deprem yardım fonuna destek olabilirsiniz. Birlikte müziğin gücüyle depremzedelere umut olmak için 10 Haziran akşamı bizimle olun!

Hollywood Vampires, Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan ünlü grubun, 10 Haziran'da İstanbul'da vereceği konserin gelirini deprem mağdurlarına bağışlayacağını duyurdu. Grup, bir video mesajıyla bu müjdeyi hayranlarıyla paylaştı. Konserde elde edilen tüm gelirin, DEC (Disasters Emergecy Commitee) deprem yardım fonuna aktarılacağı belirtildi.

DEC, tıbbi bakım, barınak, yiyecek, su, battaniye ve ısıtma gibi acil yardımlar sağlayan bir öncül müdahale ekibidir. Özellikle 6 Şubat depremi sonrasında büyük bir bağış kampanyası başlatan DEC, hala yardımlarını sürdürmektedir. Hollywood Vampires, 10 Haziran'da Lifepark'ta hayranlarıyla buluşacak. Neo Events ve Stellar organizasyonuyla Türkiye'ye gelecek olan grup, VIP konser biletlerinin tamamen tükenmiş olduğunu duyurdu. Normal biletler 1000 TL, sahne önü biletleri ise 2500 TL'den satışa sunulmaktadır. Hollywood Vampires, Johnny Depp'in liderlik ettiği ve efsanevi rock müzisyenleri Alice Cooper ve Joe Perry'yi bir araya getiren bir projedir.

Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.