ASIM ÇALIK

ASIM ÇALIK

FENERBAHÇELİ SAKIN BOŞ YERE KENDİNİ ÜZME!

Siz Sayın Jorge Jesus.....

İyileşti diye sol bekde Luan Peres'den medet umup, Samuel'i son yarım saatte oyuna alıyorsanız Orta sahanın merkezini dama taşı gibi her maç değistiriyorsanız İrfan Can Kahveci gibi bir kaliteyi 8-10 numara bölgesinde oynatmak yerine hep kenarda kullanıyorsanız Arda'yı koca yarım bir sezon yanınızda oturtup onca eleştiriden sonra gönülsüzce oynatıyorsanız.  Bilmem kaç aydır oynamayan Batshuayi'yi ilk onbire koyup, benim dahi çoğu zaman elestirdiğim Pedro'yu en azından maç ritmini göze alıp oynatmanız gerekirken yanınızda misafir ediyorsanız.

Giresun'da ki randevuda 100 küsur dakika Rossi'yi oyunda tutup, Valencia'yi 60'da oyundan alıyorsanız. Haftalardır Szalai - Samet  ikilisini oynatıp, Serdar Azize kafayı takıp oynatmaya tenezzül etmiyorsanız. Sakatlık dönüşü bir dakika bile oynamayan Batshuayi'yi ilk onbire alırken, aynı tolerasyonu Miha Zajc'a göstermeyip orta alanda hala Mert Hakan'a sabır ediyorsanız.

DAHASI...

Totalde Giresun'a beş puan veriyorsanız Kadıköy'de İstanbulspor'a 2-0 öne geçtiğin mücadelede  iki puan hediye ediyorsanız Galatasaray'dan evinde hiçbir varlık göstermeden üç fark yiyorsanız Fenerbahçe stadında 10 oyuncuyla oynayan Beşiktaş'dan gelen dört golü kalenize buyur ediyorsanız CV'iniz ne kadar çok yıldızla, yaldızla, rütbeyle dolu olursa olsun, zatı-aliniz Fenerbahçe teknik direktörlüğüne yakışmıyor ve bu onurlu görevi hak etmiyorsunuz demektir.

Ve sonunda....Bu kadar çok yıldıza, yaldıza, rütbeye, tecrübeye rağmen ligin sonunda çaylak ama bir o kadarda yetenekli bir genç oyuncuya, Arda'ya, muhtaç olup sarılıyorsanız bu sizin iflas ettiğinizi gösterir. Lütfen sözleşmenizi uzatmayınız. Başka diyarlarda teknik adamlık yapmaya devam ediniz. 

Gecenin Notu: Fenerbahçe şampiyonluğu dünya kupası dönüşü sonrasında yaşadığı kayıplarla kaybetmişti zaten. Umut fakirin ekmeği misali hep bir umut taşıdı sarı lacivertli renklere gönül verenler bugüne kadar. Maalesef olmadı, olamadı. Artık elde sadece Türkiye Kupası kaldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASIM ÇALIK Arşivi