Fenerbahçe Şampiyon olan Galatasaray'ı alkışlayacak mı ?

Fenerbahçe Şampiyon olan Galatasaray'ı alkışlayacak mı ?
Son maçında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1'lik skorla yenen Galatasaray ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Son maçını kendi evinde Fenerbahçe ile oynayacak olan Galatasaray şampiyonluk turunu taraftarının önünde atacak.. Bu maçta Fenerbahçe'nin ezeli rakibini alkışlayıp tebrik etmesi herkes tarafından en merak edilen konulardan birisi oldu. Şimdiye kadar hangi takım şampiyon olan takımı tebrik etti tüm ayrıntılar haberimizde.

Türkiye'nin 2 güzide kulubü bu hafta sonu karşı karşıya gelecek bu tarihi derbide bu sefer en merak edilen konuların başında Fenerbahçe'nin şampiyon olan rakibi Galatasaray'ı alkışlayıp tebrik edip etmeyeceği.

Şu na kadar Fenerbahçe kulubünden bu konuda resmi bir açıklama gelmedi. Bazı spor yorumcuları ise Fenerbahçe'nin böyle bir jest yapmasının çok güzel olacağını savunurken bazı  spor adamları ise böyle birşeyin kesinlikle imkansız olduğunu söylediler.

Fenerbahçe şampiyon gittiğinde Galatasaray'dan alkış istemişti

Galatasaray, Fenerbahçe maçına şampiyon olacak çıkacak. Bu ise yıllar önce yaşanan bir polemiği getirdi. 2013-14 sezonunda şampiyon Fenerbahçe'nin Galatasaraylı oyuncular tarafından alkışlanması talep edilmişti. 

Hatta o dönem Fenerbahçe yönetim adına yönetici Tahir Perek; "biz, al­kış­lan­ma­yı hak ede­cek bir per­for­mans ser­gi­li­yo­ruz. Ama ben rakipten böy­le bir şey bek­le­mi­yo­rum. Bu­nu an­cak Ca­nay­dın gi­bi ola­ğa­nüs­tü bir baş­kan ya­par­dı" demişti. 

YENİGÜN HABER MERKEZİ

[related-posts id="104500" color="bg-danger"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.