Disney+ yeni orijinal dizisi Aktris yayında

Disney+ yeni orijinal dizisi Aktris yayında
Disney+’ın hikayesi ve kadrosuyla heyecanla beklenen yeni orijinal yapımı ‘Aktris’ bugün yayında! Başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nu buluşturan yapım, 8 bölüm birden Disney+’ta yerini aldı.

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+, merakla beklenen yeni orjinal yerli yapımı ‘Aktris’ için geri sayım sona erdi. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizi bugün 8 bölümü birden hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanında yayına girdi.  

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nu başrollerinde buluşturan hikayesi ile kendisinden çok konuşturacak ‘Aktris’in oyuncu kadrosunda Tolga TekinAhmet Rıfat ŞungarŞebnem Hassanisoughiİpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler yer alıyor. 

Türkiye’nin en ünlü yıldızının gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edeceğimiz; suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran orijinal dizi ‘Aktris’ Disney+’ta yayında…

Kaynak: Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.