Dilek Birgen'den Yeni Tekne Projesi

Dilek Birgen'den Yeni Tekne Projesi
Cemiyet hayatının tanınan simalarından Dilek Birgen, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Club Catamaran’ın sahibi Dilek Birgen, öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’deyakın dostlarıyla buluştu. Her zaman olduğu gibi şıklığı ile dikkat çeken Birgen; ‘’Bir ayağım Bodrum’da, açılış için hazırlanıyoruz. Yeni tekne yapımı için uğraşıyoruz, sürekli onun için tershaneye gidiyorum’’ açıklamasında bulundu.


ALİ BİÇİM

BOMBA GİBİ GELİYORUZ 
 

Sosyal medyada ürettiği içeriklerle geniş bir hayran ve izleyici kitlesine sahip olan Ali Biçim, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Başarılı Youtuber, yakın arkadaşı Can Güneş ile birlikte yemek yiyip kısa bir alışveriş turu yaptı. Yanına gelen sevenlerini kırmayan Ali Biçim, sevenleriyle bir süre hatıra fotoğrafı çektirip, ayak üstü de olsa sohbet etti.  Biçim, ‘’Deprem felaketi bizleri derinden etkiledi, yeni yeni birtakım çalışmalara başlıyoruz. Bomba gibi podcastler ile geliyoruz, podcastimizin ismi ‘’Soba’’, yakında yayında olacak’’ dedi. Şu an için dijital mi yoksa sinema mı henüz kestiremediklerini ve pandemi döneminde 1 sene ara verdikleri sinema çekimlerine de tekrar başladıklarını belirten Ali Biçim, projenin isminin henüz belli olmadığını belirtti. 

EMEL AYAYDIN

DİŞÇİ RANDEVUSU


Cemiyet hayatının önemli isimlerinden İpekyol yönetim kurulu üyesi Nejdet Ayaydın'ın eşi Emel Ayaydın, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Sosyetik isim Ayaydın, ‘’Dişçi randevum vardı hızlıca halledip çıkış yapıyorum. Malum zor süreçlerden geçiyoruz ve bundan dolayı herkes gibi bizimde çok keyfimiz yok. " açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.