Demet Akalın yeni bakan Mahinur Özdemir Göktaş'a mesaj gönderdi!

Demet Akalın yeni bakan Mahinur Özdemir Göktaş'a mesaj gönderdi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Kabine'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Mahinur Özdemir Göktaş'ı atadı. Göktaş, resmi Twitter hesabından yeni görevi için Erdoğan'a teşekkür etti. Bu paylaşım üzerine Demet Akalın'dan da bir yorum geldi. Akalın, "5 dil bilen bir Aile Bakanını yürekten kutluyorum. Kadına şiddetle alakalı sizi yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde düzenlediği basın toplantısında yeni kabine üyelerini açıkladı. Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini Mahinur Özdemir Göktaş'a verdi.

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın sosyal medya paylaşımı!

Göktaş, yeni göreviyle ilgili sevincini ve teşekkürünü sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında, "Türkiye Yüzyılı kabinesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak milletimize hizmet etme şerefini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Demet Akalın'dan Mahinur Özdemir Göktaş'a mesaj!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın paylaşımına ilgi çekici bir yorum yaptı. Akalın'ın yorumunda gül ve kalp emojilerine yer vererek, "5 dil bilen bir Aile Bakanını yürekten kutluyorum. Kadına şiddetle alakalı sizi yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yenigün Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.