Candan Öte 4. bölüm izle! Candan Öte 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? (KANAL 7 HİNT DİZİSİ)

Candan Öte 4. bölüm izle! Candan Öte 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? (KANAL 7 HİNT DİZİSİ)
Candan Öte 4. bölüm izle! Candan Öte 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu internet üzerinden araştırılıyor. Kanal 7 ekranlarına gelen Hint dizisi merak uyandırıyor. Gündüz kuşağında farklı konusuyla ilgi çeken diziye Türkiye'de rehavet fazla durumda. Peki Candan Öte 4. bölüm izlemenin en kolay yolu nedir? Candan Öte 5 . bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Candan Öte 4. bölüm izle! Candan Öte öte 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu Türkiye'de araştırılıyor. Kanal 7 Hint dizilerine ilgisini sürdürüyor. Hindistan'da merak uyandırılan diziler Türkiye'de de baya ilgi var.  Hindistan'da ‘Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai’ adıyla yayınlanan ‘Candan Öte’ Türk izleyicisinin beğenisini hafta içi yayınlanan bölümleriyle kazanmaya başladı. Peki Candan Öte 4. bölüm yayınlandı mı? Candan Öte 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

CANDAN ÖTE 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Candan Öte’de bu akşam Jevika ile Viren’in nişanı için hazırlıklar tamamlanır. Sevdiği kadının başkasıyla nişanlanmasını kaldıramayan Varan, sevgisini kelimelere dökmek için harekete geçer. Varan hislerini Jevika’ya karşı aktarabilecek mi?

Jevika ve Viren’in nişan hazırlıkları nihayet sona erer. Jevika’nın Virenile nişanlanması Varan’ı derinden etkiler. Manvi ablasının nişanı için mutlu olsa dahi evlendiklerinde ablasından ayrılacakları için üzgündür. Manvi, Virad’la inatlaşarak oruç tutmaya çalışır ancak fenalaşır. Manvi fenalaşınca Virad doktor bulmaya gider. Virad’ın bulduğu doktorun Varad olduğu ortaya çıkınca Jevika ve Manvi gerilir. Varan ise Jevika’ya olan duygularını açmaya karar verir. Varan Jevika’ya aşkını ilan edebilecek mi?

CANDAN ÖTE İZLE

CANDAN ÖTE 4. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

İKİ KIZ KARDEŞİN ÖYKÜSÜ CANDAN ÖTE

"Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai" adlı Hint dizisi, Türk izleyicilerin beğenisini hafta içi yayınlanan bölümleriyle kazanmaktadır. Dizi, Türkçe adıyla "Candan Öte" olarak tanınmaktadır.

[related-posts id="104803" color="bg-primary"][/related-posts]

[related-posts id="104832" color="bg-primary"][/related-posts]

[related-posts id="104851" color="bg-primary"][/related-posts]

[related-posts id="104883" color="bg-primary"][/related-posts]

"Candan Öte" izleyicileri, deli dolu ve enerjik Manvi ile asil ve ağırbaşlı Jevika adlı iki kız kardeşin öyküsüne tanıklık etmektedir. Jevika'nın başarısı ve idealleri, herkesin kendisine hayran olmasını sağlarken, Manvi ise hayatı büyük bir eğlence olarak görmektedir. İki kardeş, büyükanneleri Çandrika ile birlikte yaşamaktadır.

Dizi, Jevika'nın büyükannesinin isteği üzerine Viren adlı biriyle evlenmesiyle başlar. Jevika, aslında Manan adında bir arkadaşa aşık olmasına rağmen büyükannesinin isteğini yerine getirmek zorunda kalır. Ancak, evlendikten sonra Viren'in kardeşi Virat, Manvi'ye aşık olur ve bu durum olayları karmaşıklaştırır.

İlerleyen bölümlerde Manvi, nişan arifesinde kanser olduğunu öğrenir. Ancak, ailesine bu haberini saklamaya karar verir ve hastalığını gizli tutmaya çalışır. Jevika ise kız kardeşinde bir değişiklik fark eder, ancak gerçeği tam olarak anlayamaz.

"Candan Öte" dizisi, Jevika ve Manvi'nin sırları, ilişkileri ve yaşadıkları zorluklar etrafında ilerlerken, izleyicilere duygusal ve dramatik anlar yaşatmaktadır. Kardeşler arasındaki bağın gücü, dizi boyunca merak uyandıran bir unsur olarak devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.