Bodrumspor Göztepe canlı izle! Bodrumspor Göztepe şifresiz nasıl izlenir? Bodrumspor Göztepe TRTSPOR izle

Bodrumspor Göztepe canlı izle! Bodrumspor Göztepe şifresiz nasıl izlenir? Bodrumspor Göztepe TRTSPOR izle
Bodrumspor Göztepe canlı izle! Bodrumspor Göztepe şifresiz nasıl izlenir? Bodrumspor Göztepe TRTSPOR izle internet üzerinden araştırmalar sürüyor. Spor Toto Süper Lig'e çıkmak isteyen Bodrumspor ve Göztepe kozlarını paylaşıyor. Bodrumspor Göztepe maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? Bodrumspor Göztepe şifresiz izleme yolları. Bodrumspor Göztepe TRTSPOR izle. Bodrumspor Göztepe ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bodrumspor Göztepe maçı hakkındaki tüm detaylar haberimizde mevcuttur...

Bodrumspor Göztepe canlı izle! Bodrumspor Göztepe şifresiz nasıl izlenir? Bodrumspor Göztepe TRTSPOR  izle... Spor Toto 1. Lig'de 4. sırada bitiren Bodrumspor Playoff'larda ligi 7. sırada bitiren Göztepe ile karşı karşıya geliyor. Üst lige çıkmak isteyen iki takım kozlarını paylaşıyor. Milyonlarca futbolsever ise Bodrumspor Göztepe maçını şifresiz nasıl izlerim diye aratmaya başladı. Bodrumspor Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bodrumspor Göztepe youtube'de yayınlanacak mı? Bodrumspor Göztepe TRTSPOR izle. Bodrumspor Göztepe hakkında tüm detaylar yenigün gazetesi olarak sizler için derledik. İşte tüm detaylar...

BODRUMSPOR-GÖZTEPE PLAY-OFF MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Spor Toto 1 Lig'i maçında Bodrumspor ile Göztepe 17.00'de Bodrum İlçe Stadı'nda karşı karşıya geliyor.  Maç TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

BODRUMSPOR GÖZTEPE MUHTEMEL 11'LER

BODRUMSPOR: Sousa, Imeri, Süleyman, Ali, Cenk, Erkan, Mohammed, Samet, Umar, Kenan, Gökdeniz

GÖZTEPE: Arda, Tarık, Arslanagic, Atınç, Emir, İsmail, Yalçın, Mamah, Palmer, Kvasina, Yasin

KAZANAN SAKARYASPOR EYÜPSPOR GALİBİYLE KOZLARINI PAYLAŞACAK

Karşılaşmayı kazanacak takım Sakaryaspor-Eyüpspor müsabakasının galibiyle finale çıkmak için karşılaşacak.

LİGDEKİ SON MAÇLARI

Ligin ilk devresinde İzmir'de rakibine 1-0 yenilen Göztepe, sezonun ikinci yarısında konuk olduğu rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

MAÇ SONU

Bodrumspor sahasında ağırladığı Göztepe'yi 2-1 yenerek Playoffun 2. turuna kalmaya hak kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında 16. dakikada Cenk Şen ile ön geçen Bodrumspor, devrenin uzatma dakikalarında Göztepeli oyunsu İsmail Köybaşı'nın kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarının başından itibaren atak futbol oynayan Göztepe 86. dakika da oyuncusu Atınç Nukan ile farkı bire indiren golü buldu. Geri kalan dakikalarda beraberliği yakalamak için ataklarını sıklaştıran Göztepe oyuncuları defansta boşluklar vermeye başladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Amina Umar ile bir gol daha bulan Bodrumspor maçı 3-1 kazandı. Bu sonuçla Bodrumspor 1. Lig'de play-off 2.turuna kalmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.