Bîdar'ın Yeni Single'ı 'Zaman Zaman' Yayında!

Bîdar'ın Yeni Single'ı 'Zaman Zaman' Yayında!
Bîdar'dan "İçi Kafamın" dört parçalık çıkış albümünden ilk single'ı "Zaman Zaman" yayında. Dijital dağıtımı Kahuna tarafından üstlenilen albümün ilk şarkısı ‘Zaman Zaman’ tüm dijital platformlarda yerini aldı. Dinleyenlerin merakla beklediği albüm bu parça ile "merhaba" dedi.

Bir süredir bestelerini dinleyiciyle buluşturan ve en son 2022 Haziran ayında yayınladığı ‘Yersiz Korkuların’ adlı parçasıyla birçok çalma listesinde yer almış olan Bîdar, Türkiye'de bir ilke imza atarak 4 hikayenin art arda yayınlanacağı 4 klipten oluşan "İçi Kafamın" albümünde gerçekliğin, fantezilerin, ütopyaların iç içe geçtiği evrenlerde aşkı, sevgiyi, ayrılığı ve sisteme başkaldırıyı bütünün parçaları olarak dile getiriyor. Zaman Zaman ile asıl değerli olanın saf sevgiye odaklanmak olduğunu

‘‘Seni sadece sevmek istedim, başka şeyler düşünmedim’’ diyerek anlatıyor. Üretimlerinde çeşitliliğe önem veren ve bu kez Hip-Hop/ RnB türünde bir şarkıyla dinleyenlerini selamlayan Bîdar, farklı tarzlara olan yenilikçi yaklaşımını ‘Zaman Zaman’ ile kanıtlıyor. ASMR vokallerini de barındıran parçanın prodüktörlüğünü Özgün Tuncer yapıyor. Şarkının bestesi ise Bîdar, Özgün Tuncer ve Can Arsoy imzalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.