Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya Maçı Canlı İzle! Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya Şifresiz İzle, ne zaman, saat kaçta?

Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya Maçı Canlı İzle! Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya Şifresiz İzle, ne zaman, saat kaçta?
Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya maçı canlı izle! Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya şifresiz izle, ne zaman, saat kaçta? izlenir sorusunun cevabı internet üzerinden aratılmaya başlandı. 2 lige çıkmak isteyen iki takım kozlarının İstanbul Beyoğlu stadında paylaşacak. Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya şifresiz nasıl izlenir. Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya youtube izleme yolları. Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya işte detaylar...

'Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya maçı canlı izle! Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya şifresiz izle, ne zaman, saat kaçta?' izlemek isteyen vatandaşlar internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. 2 lige çıkmak isteyen Beyoğlu Yeni Çarşı ve Çankaya İstanbul'da kozlarını paylaşacak. Milyonlarca vatandaş Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya maçını şifresiz nasıl izlerim diye aratıyor. Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya youtube izleme yolları. Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beyoğlu Yeni Çarşı- Çankaya detayları haberimizde mevcuttur.

BEYOĞLU YENİ ÇARŞI ÇANKAYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TFF 3. Lig 3 grupta 4. sırada tamamalayan Beyoğlu Yeni Çarşı taraftarları önünde Ankara temsilcisi Çankaya ile karşı karşıya geliyor. Taraftarları önünde bir üste çıkmak isteyen İstanbul temsilcisi hata yapmak istemiyor. Beyoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelen iki takımın maçı 16.00'da başlayacak, bu zorlu karşılaşmayı Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek.

BEYOĞLU YENİ ÇARŞI ÇANKAYA MAÇI CANLI İZLE

İstanbul'da karşı karşıya gelecek Beyoğlu Yeni Çarşı Çankaya maçı hakkında herhangi bir yayın bilgisi bulunmamaktadır. Bilgisi geldiği zaman sitemizde bulabilirsiniz...

ELEME USULÜ YAPILACAK!

Üst lige çıkmak isteyen Beyoğlu Yeni Çarşı ve Çankaya kozlarını İstanbul'da paylaşacak. Tek maç üzeri olacak bu karşılaşmayı yenen takım finalde Efeler 09 Hopaspor maçının galibiyle oynayacak.

MAÇ SONU

Beyoğlu Yeni Çarşı çekişmeli geçen maçta son dakikalarda bulduğu goller ile rakibi Çankaya'yı 2-1 yenmeyi başardı. Maçık ilk yarısının sonralarına doğru oyuncusu Talha Özcan ile öne geçen Çankaya, ikinsi devrenin 64. dakikasında Adnan Emir Koldere'nin kırmızı kart görmesiyle bir kişi eksik kaldı. Rakibi 10 kişi kaldıktan sonra Beyoğlu Yeni Çarşı hücümlarını artırarak önce 85. dakikada kazandıkları penaltıyı futbolcusu Murat Can Bölükbaşı ile beraberliği yakaladı. Bu golle moral bulan Beyoğlu Yeni Çarşı futbolcuları ataklarını sıklaştırarak, maçın uzatma dakikalarında Berk Ali Nizam'ın ayağından bulduğu gol ile maçı kazanmayı bildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.