Başakşehir Trabzonspor maçı canlı izle Başakşehir Trabzon maçını canlı izle

Başakşehir Trabzonspor maçı canlı izle Başakşehir Trabzon maçını canlı izle

İstanbul Başakşehir Süper Lig'in 38. haftasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Başakşehir Trabzonspor Bein sport 1 şifresiz canlı maçı izle, Peki Başakşehir Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Kupası finali öncesi Trabzonspor ile karşılaşacak olan Başakşehir, ligin son maçında üç puan hedefliyor. Sakatlık sorunuyla boğuşan Bleus de Bourgogne ekibi, ligin son maçını kazanarak İstanbullu taraftarını memnun etmeyi hedefliyor. İşte maçla ilgili tüm bilgiler...

Selçuk Spor tv Başakşehir Trabzonspor maçı izle

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliğinde oynanacak mücadelede Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta canlı yayınlanacak?

13 Kasım 2022 Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek olan mücadelede hakem Bahattin Şimşek ve yardımcıları görev alacak.

Başakşehir-Trabzonspor maçı muhtemel 11'i

Başakşehir: Muhammed Şengezer, Şener Özbayraklı, Touba, Duarte, Lima, Biglia, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Januzaj, Keny, Figueiredo.

Trabzonspor: Muhammet, Eren, Hüseyin, Taha, Serkan, Arif, Doğucan, Bardhi, Emirhan, Visca, Umut Bozok.

Başakşehir Trabzon canlı maç izle

Ligin kapanış maçı iki takımın ligdeki yerini de belirleyecek. Şampiyonluk yarışı dışında kalan Trabzonspor, İstanbul'da üç puan arayacak. Sakatlıkları ile zor durumda olan Burgundy mavililerin rakibi Başakşehir'de asıl hedef Türkiye Kupası.

Başakşehir Trabzonspor maçı canlı izle Linki

Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun bu oyunda rotasyon yapabileceği belirtiliyor. Turuncu-lacivertli ekip, 12 Haziran Pazar günü Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Başakşehir 0-0 Trabzonspor maçı canlı Anlatım ve maç skoru kaç kaç?

 Bein Sports Başakşehir Trabzonspor maçı canlı izle Linki

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.