Apple AirPods Max, Yeni Özelliklerden Mahrum Kalıyor!

Apple AirPods Max, Yeni Özelliklerden Mahrum Kalıyor!
AirPods Max kullanıcıları, kişiselleştirilmiş Ses özelliği ile kafa üstü formdaki kulaklıklarının ortam koşullarını ve dinleme tercihlerini anlayarak medya deneyimini otomatik olarak ayarlayan bir özellikten mahrum kalacaklar. Ayrıca, Sohbet Farkındalığı özelliği de AirPods Max için sunulmayacak. Bu özellik, kullanıcının konuşmaya başladığında sesi kısarak karşısındaki insan seslerini artırırken arka plan gürültüsünü azaltıyor.

AirPods Max'in sunulmayan bir diğer özelliği ise Adaptive Audio. Bu özellik, kullanıcının bulunduğu ortamdaki koşullara göre Şeffaf modu ve Aktif Gürültü Engelleme özelliklerini dinamik olarak birleştirerek en iyi deneyimi sağlıyor. Maalesef, AirPods Max bu özelliği kullanıcılarına sunamayacak.


Son olarak, AirPods Max kullanıcıları Siri'ye "Hey" takısını kullanmadan erişim sağlayamayacaklar. Bu özellik yalnızca ikinci nesil AirPods Pro'ya özel olarak sunuluyor.


Yeni özelliklerden mahrum kalma durumu, AirPods Max sahipleri arasında hayal kırıklığı yaratırken, kulaklığın gelecekteki güncellemelerde bu özellikleri kazanıp kazanamayacağı ise belirsizliğini koruyor.


Apple'ın 18.299 TL'lik kablosuz kulaklık modeli AirPods Max, WWDC23 etkinliğinde tanıtılan yeni özellikleri bünyesinde bulunduramayacak. Bu durum, kullanıcılar arasında hayal kırıklığı yaratıyor. İşte AirPods Max'in yeni özelliklerden mahrum kalmasıyla ilgili detaylar!


AirPods Max, iki farklı H1 çipini kullanmasına rağmen WWDC23'te tanıtılan bazı AirPods odaklı yeni özelliklere sahip olmayacak. Apple, bu yeni özellikleri H2 çipe sahip ikinci nesil AirPods Pro'ya odaklıyor. Dolayısıyla, yüksek fiyatlı AirPods Max, bu özelliklerden mahrum kalıyor
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.