ANATOLİA, GÜNEY AMERİKA PAZARI İÇİN MEDICAL FAIR BRASIL’DE

ANATOLİA, GÜNEY AMERİKA PAZARI İÇİN MEDICAL FAIR BRASIL’DE
üney Amerika’nın biyoteknoloji pazarının ana trendlerini ve yeniliklerini belirleyen Medical Fair Brasil 2022 3-6 Mayıs tarihlerinde Brezilya’nın finans, ticaret ve sanayi merkezi São Paulo’da düzenlendi. Dünyanın farklı ülkelerinden katılımcıların yer aldığı fuarda, 2022 yılında yurtdışı yatırımlarına odaklanan Anatolia Geneworks, İtalya iştiraki Alpha IVD ile yer aldı. Alpha IVD, Güney Amerika pazarını genişletmek ve satış kanallarını güçlendirmek amacıyla katıldığı Medical Fair Brasil’de fuar ziyaretçile

2010 yılında bir start-up olarak kurulan Anatolia Geneworks, bugün Türkiye’de moleküler tanı alanının öncü kuruluşu olarak uzman kadrosuyla tüm dünyaya hizmet veriyor. Yüksek Ar-Ge ve üretim altyapısıyla geliştirdiği yüksek hassasiyetli, uygun maliyetli ve kullanıcı dostu ürünleri ile Anatolia Geneworks başta İtalya, İngiltere ve Fransa olmak üzere 70’ten fazla ülkeye 350’den fazla PCR ve Real-Time PCR tanı kitlerini ve cihazlarını ihraç ediyor. 2022 yılında yurtdışı yatırımlarına odaklanan Anatolia, İtalya iştiraki Alpha IVD ile 3-6 Mayıs tarihlerinde São Paulo’da düzenlenen Medical Fair Brasil 2022’de yer aldı. 

Güney Amerika’nın Türkiye için önemli bir Pazar olduğunu belirten Anatolia Geneworks Yönetim Kurulu Başkanı Alper Akyüz, ‘‘Kurulduğumuz günden beri birçok farklı hastalığın erken tanı ve teşhisinde kullanılan tanı kitlerini ve cihazlarını üreterek yüksek hassasiyete sahip ürünlerimizle hastalıkların hızlı teşhis edilmesini sağladık. Böylelikle hem erken tedavi fırsatı hem de virüslerin yayılımını engelleme imkânı sunduk. Türkiye’de tersine beyin göçünü sağlamak amacıyla çıktığımız bu yolda ilk günkü motivasyonumuzla ekibimizi ve ürün gamımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Brezilya’da katıldığımız bu fuarda da ilmek ilmek dokuduğumuz Anatolia’nın global markalarla rekabet edebildiğini bir kez daha vurgulamış olduk. Güney Amerika pazarımızı güçlendirmek ve bu coğrafyada marka bilinirliğimizi artırmak amacıyla Medical Fair Brasil 2022’ye İtalya iştirakimiz Alpha IVD ile katıldık ve ilk günden itibaren dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Ziyaretçilerimiz ile Güney Amerika’daki yeni iş birlikleri üzerine görüşmelerimiz oldu; yeni bağlantıları değerlendirdik. Yurtdışı fuar katılımlarımızla Anatolia’nın 2022 hedeflerinde yer alan global yatırım fırsatlarını artırmayı planlıyoruz’’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.