Açıköğretim (AÖF) sınav sonuçları açıklandı mı! AÖF sınav sonucu nasıl öğrenilir?

Açıköğretim (AÖF) sınav sonuçları açıklandı mı! AÖF sınav sonucu nasıl öğrenilir?
Milyonlarca vatandaş internet üzerinden AÖF sınav sonuçları açıklandı mı diye aratmayı sürdürüyor. Nisan ayının 8-9-15-16 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilen Açıköğretim vize sınavlarının sonuçları açıklandı mı? Öğrencilerin merakla beklediği sonuçlar ,Anadolu Üniversitesi'nin bugün yapılan açıklama ile son buldu. AÖF sonuçları nasıl öğrenilir? AÖF sınav sonucu öğrenme ekranını sizler için haberimizde derledik, işte detaylar...

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği AÖF sınav sonuçları internet üzerinden en çok aratılan konular arasında yer almaktadır. AÖF sınav sonucu sorgulama ekranı, Anadolu Üniversitesi tarafından erişime sunuldu.  Vize sonuçları araştıran adaylar, “AÖF vize sonuçları  nereden, nasıl öğrenilir?” ve “AÖF final sınavları ne zaman olacak?” diye araştıyor. Yenigün Gazetesi olarak AÖF sınav sonucu öğrenme ekranı ve ayrıntılarını sizler için derledik.

AÖF SINAV SONUÇLARI 2023 AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi’nden yapılan duyuruya göre; 2022-2023 eğitim öğretim yılı Anadolu Üniversitesi Bahar Yarı yılı ara sınav (vize) sonuçları 24 Nisan 2023 Pazartesi günü açıklandı. Sonuçlarınıza, aof.anadolu.edu.tr internet adresinden e-Devlet ile ya da Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

aöf

SINAV SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIYOR?

Anadolu Üniversitesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilerin katılacağı sınavlarda her ders için 20 soru yönetilmektedir.

Değerlendirme yapılırken 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı puan hesaplamasında saf dışı bırakır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.