A101, Carrefoursa, Migros kurbanlık fiyatları 2023 en ucuz kurbanlık ne kadar?

A101, Carrefoursa, Migros kurbanlık fiyatları 2023 en ucuz kurbanlık ne kadar?
Özellikle Migros, A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerdeki kurbanlık fiyatlarındaki hızlı yükseliş vatandaşları endişeye sevk ediyor. Peki bu süpermarketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Hangi market en fazla zam yaptı? Ve bu marketler, taksitli satış imkanı sunacak mı? Daha da önemlisi, bu zamların ardında ne gibi nedenler yatıyor? Bu ve benzeri soruların yanıtlarını araştırdık ve detayları haberimizde sizler için derledik...

A101, Carrefoursa, Migros kurbanlık fiyatları 2023 en ucuz kurbanlık ne kadar? Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlık fiyatlarında yaşanan ciddi artışlar vatandaşları endişelendiriyor. Üreticilerin maliyetlerindeki artışlar, fiyatları yükseltmek zorunda bıraktı, ancak bu zamlar kimilerine göre oldukça yüksek. Peki, Migros, A101 ve CarrefourSA'daki kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Bu marketlerde en fazla zam hangi ürüne yapıldı? Yurttaşlar, taksitli imkanlarla kurbanlık alabilecekler mi? Ve en önemlisi, bu zamların nedeni nedir? Bu soruların tüm yanıtları ve daha fazlası, detaylı bir inceleme ile haberimizde...

75S2ZOEYSVP53A

Migros'ta Kurbanlık Fiyatlarındaki Artış

Migros, bu yılın kurbanlık fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle büyükbaş hisse fiyatlarındaki artış oldukça belirgin. Geçen yıl 1/7 büyükbaş hisse için talep edilen fiyat 1.795 TL iken, bu yıl %155'lik bir artışla 4.595 TL'ye yükseldi. Bu zam oranı oldukça dikkat çekici ve diğer zincirlerden daha yüksek bir fiyat artışını temsil ediyor.

Küçükbaş koçlar da fiyat artışından etkilenenler arasında yer alıyor. Koç fiyatları geçen yıla göre %30 artışla 2.995 TL'ye yükseldi. Özellikle kıvırcık koçların fiyatları ise daha büyük bir artış gösterdi. Geçen yıl 3.595 TL olan kıvırcık koç fiyatı bu yıl %84'lük bir artışla 6.590 TL'ye yükseldi. Bu artışlar, kurbanlık almak isteyen tüketicileri maddi olarak daha fazla zorlayabilir.

channels4_profile-4

A101'de Kurbanlık Fiyatlarındaki Zam

Kurbanlık Satışı & Kurbanlık Fiyatları

Kurbanlık Karaman Koç - Yaklaşık 16-19 Kg

₺6.590,00

Kurbanlık Büyükbaş 1/7 Hisse - Yaklaşık 20-23 Kg Kemiksiz Et

₺8.590,00

Türkiye'nin en verimli ve bereketli topraklarında yetiştirilen, özel, hijyenik ve İslami usullere uygun olarak kesilen etler, bu Kurban Bayramı'nda A101 aracılığıyla sizlerle buluşuyor. Kurban Bayramı'nda Müslüman aleminin ibadetlerini en uygun şekilde yerine getirebilmeleri için kolaylık sağlayan kurbanlık satışı, bir yandan muhtaç insanlara yardım edilmesine olanak sunarken diğer yandan sevginin, dostluğun ve paylaşmanın temsilcisi haline geliyor. Siz de güncel kurbanlık fiyatları ve internetten kurbanlık satışları hakkında merak ettiğiniz her şeye bu sayfadan ulaşabilir, A101'in sağladığı ayrıcalıklar ve kolaylıklarla ibadetlerinizi İslami esaslara uygun olacak şekilde yerine getirebilirsiniz.

2023 Kurbanlık Fiyatları Nedir?


A101 kurbanlık satışları sayesinde lezzetli, taze ve helal kesim şartlarına göre kesilmiş etler, sofralarda yerlerini buluyor. Kurbanlık fiyatları 2023 yılının en güncel rakamlarıyla bu sayfada alıcılarıyla buluşuyor. Eğer siz de bu yılın kurbanlık koç fiyatlarını ve diğer kurbanlık fiyat aralıklarını merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Ülkemizin dört bir yanındaki yetiştiriciler tarafından özenle seçilen kurbanlıklar, veteriner hekimler tarafından gerçekleştirilen tüm gerekli kontrollerin ardından satın alınarak İslami esaslara uygun olarak kesilerek paketleniyor. Yerli besi olan bu kurbanlıklar, koyun, keçi, sığır, dana ve manda gibi farklı kurbanlık çeşitlerinden meydana gelebiliyor. Özel yöntemlerle kesilen hayvanlar, parça et, kıyma ve kuşbaşı olmak üzere çeşitli tüketim gruplarına ayrılarak ihtiyaç sahipleri ile buluşuyor. Siz de hijyenik ve helal ortamlarda kesilerek paketlenen kurbanlıkları A101 üzerinden satın alarak bu Kurban Bayramı'nda bağışlarınızı yapabilir, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirerek sayısız ailenin bayram sofrasını şenlendirebilirsiniz.

Kurbanlıklar Nasıl Seçiliyor ve Paketleniyor?


Her bir hayvanın kesiminin özel odalarda gerçekleştirildiği, sağlıklı ve güçlü kurbanlıkların tercih edildiği ve kesim esnasında hayvanın canını yakmayacak yöntemlerin ön planda tutulduğu kurbanlık kesimi, her yıl olduğu gibi bu yılda İslami kesim şartları ile birebir örtüşecek şekilde gerçekleştiriliyor. Envaiçeşit Kurbanlık 2023 yılında da A101 aracılığıyla bayram sofralarınızdaki yerini almaya hazırlanıyor. Kurbanlık koç ve kurbanlık koyun başta olmak üzere farklı kurbanlık çeşitlerini A101'de bulabilir, lezzetli ve taze kurbanlık et satın alarak muhtaç ailelerle buluşturabilirsiniz. Karaman Koç Kurbanlık Kolisi ve kurbanlık hisse barındıran 1/7 Hisse Büyükbaş Kurbanlık Hisse Kolisi, A101'in en rağbet gören kurbanlık ürünleri arasında yer alıyor. T.C Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan alınan fetva eşliğinde, hem yasal hem İslami koşullara uygun biçimde işlenen kurbanlık etler, vereceğiniz vekalet onayı sonrasında seçtiğiniz A101 mağazasından teslim edilmeye hazır hale getiriliyor.

Kurban Eti Nasıl Dağıtılır, Nelere Dikkat Edilmelidir?


Kurbanlık dana ve koçlar, kesim sonrası toplu halde soğutma odalarına alınıyor. Kurbanlıkların uygun sıcaklığa düşmesinin ardından 4 temel parçaya bölünerek tam ve kemikli olacak şekilde özel poşetlerinde kolilere yerleştiriliyor. Kemikli kurbanlık küçükbaşın minimum ağırlığı 16 kg iken büyükbaşın minimum ağırlığı 20 kg olarak belirleniyor. Soğutmalı özel araçlar eşliğinde ilgili A101 mağazalarına teslim edilen kurbanlıklar, bu işlemin akabinde sahiplerine teslim edilmeye hazır oluyor. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın temelini oluşturan Kurban Bayramı, bu vesileyle toplumda iyi imkanlara sahip olanları yardıma ihtiyaç duyanlarla aynı noktada buluşturuyor. Her kesimden insanı birbirine yakınlaştıran ve toplum arası manevi gücü kuvvetlendiren bu bayram, ibadetini eksiksiz olarak yapmak isteyenler ve bayramın huzuruna tanıklık etmek isteyenler için harika bir fırsat yaratıyor. Dağıtım esnasında çevre temizliği, hijyenik koşullar, helal kesim kuralları ve hayvan sağlığı her daim öncelik olarak tutuluyor. Hem sağlık hem din görevlilerinden alınan izinler ve öneriler doğrultusunda yapılan kesim ve dağıtım, özellikle tek başına kesim yapma gücü ya da vakti olmayan aileler için avantaj sağlıyor. Siz de en güncel 2023 kurbanlık fiyatlarını A101'den takip ederek bu bayram ibadetinizi en güzel şekilde yerine getirebilirsiniz.

thumbs_b_c_58e0a92d55a6ac95619805102702e23a

CarrefourSA'da Kurbanlık Fiyatlarındaki Artış ve İndirim Politikası
30 Yıldır Kurbanda Doğru Adres CarrefourSA
CarrefourSA, Kurban Bayramı’nda müşterilerine %100 yerli besi küçükbaş ve büyükbaş paketlerinden oluşan 4 farklı seçenek sunuyor. Tamamen hijyenik şartlarda, noter huzurunda İslami usullere göre kesimi yapılan kurbanlıklar, CarrefourSA güvencesiyle müşterilere ulaştırılıyor.
Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, 30 yıllık tecrübesiyle bu yıl da Kurban Bayramı’nda hijyenik, güvenilir, kaynağı belli %100 yerli besi almak isteyen müşterilerini “Kurbanda Doğru Adres” için mağazalarına bekliyor. Hayvan refahı yönünden denetlenmiş çiftliklerde yetiştirilen yerli besiler veteriner hekimlerin kontrolünde helal yöntemlerle kesildikten sonra hijyenik ortamda parçalanıyor. Gıda mühendisleri ve gıda teknikerlerinin denetimlerinin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı mevzuatlarına uygun analizleri gerçekleştirerek paketleniyor.  
Noter huzurunda ve İslami usullere uygun şartlarda vekâleten kesim yapan CarrefourSA’da, kesim ve paketleme işlemlerinin ardından etlerin soğuk zinciri korunarak müşterilere ulaştırılıyor. CarrefourSA, müşterilerine bu yıl küçükbaş ve büyükbaş koli olmak üzere 4 farklı seçenek sunuyor. 
4 farklı kurban seçeneği
İster mağazadan ister CarrefourSA Online Market’ten sipariş verilerek kapıya teslim almak isteyen müşteriler için 2023 yılı kurban fiyatlarında sakatat dahil 12-15 kg’lık Kıvırcık Koç Kurban Paketi 5.950 TL’den, 16-19 kg’lık Kıvırcık Koç Kurban Paketi 6.950 TL’den, 20-23 kg’lık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Paketi ise 9.490 TL’den satışa sunuluyor. Paketini Kurban Bayramının 4’üncü günü teslim almak isteyenler ise 20-23 kg’lık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Paketi’nden özel fiyat ile yararlanabilecek. Bayramın 4. günü teslim alınacak Büyükbaş 1/7 Hisse Paketi’nin satış fiyatı 8.990 TL.
Axess’e özel 500 TL indirim
Kurban alımlarında Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Garanti, İş Bankası ve Paraf kartlarında vade farksız 9 taksit imkânı varken, Axess karta özel 31 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasındaki alımlarda geçerli 500 TL’lik indirim fırsatı da bulunuyor. Axess’e özel indirimden faydalanmak isteyen müşteriler, kurban koli ödeme sırasında mağazalarda ya da Sanal Pos’ta kasada ayrı tek bir işlem gerçekleştirme hakkında sahiptir. İşlemler Akbank Pos’u üzerinden yapılırken indirimler ise tekli alımlarda geçerli sayılacak. Çoklu alımlarda ise ödemelerin sanal POS üzerinden ayrı ayrı gerçekleştirilmesi gerekecek. 
Ayrıca kurban paketlerini CarrefourSA’dan alanlara 90 TL değerindeki 5’li içecek seti de hediye edilecek.
Kurumlara bağış yapılabilecekKurban bağışı yapmak isteyenler için özel fiyatlar sunan CarrefourSA, anlaşmalı kurumlara bağışçılar adına kurbanlıkları teslim ediyor.
CarrefourSA mağazalarından, Carrefoursa.com’dan veya CarrefourSA Online Market uygulamasından Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği, Kızılay, Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ile Kanserli Çocuklara Umut Vakfı adına yapılan bağışlar, CarrefourSA tarafından kurumlara teslim ediliyor.
Bağış paketlerinin satış fiyatları ise şu şekilde:
Sakatat dahil 12-15 kg’lık Kıvırcık Koç Kurban Bağış Paketi 4.950 TL, 
Sakatat dahil 16-19 kg’lık Kıvırcık Koç Kurban Bağış Paketi 5.950 TL, 
Sakatat dahil 20-23 kg’lık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Bağış Paketi ise 8.490 TL.
Kampanya detayları için www.carrefoursa.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.