Sanat Dünyası Ölümlerle Sarsıldı

Sanat Dünyası Ölümlerle Sarsıldı
Medya Takip Merkezi ile Magazin Gazetecileri Derneği tarafından her ay düzenli yapılan medya analizine göre, Ekim ayında magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri belli oldu.

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) hazırladığı rapora göre, sanat ve magazin dünyasının en çok konuşulan ismi, ünlü sanatçı merhum Levent Kırca oldu. Uzun süredir kanser tedavisi gören Kırca, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Bu yıl beşincisi düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında Levent Kırca’ya Yaşam Boyu Onur Ödülü verilirken, sanatçının ödülünü oğlu Oğulcan Kırca aldı. Kırca, 7 bin 460 haberle listenin en çok konuşulan ismi oldu.

Listenin vazgeçilmez isimleri arasında olan usta komedyen Cem Yılmaz, vizyona girecek olan ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ isimli filmi için gün sayarken, 3 bin 728 haberle ikinci sırada yer aldı. 
Listenin üçüncü ismi olan Sezen Aksu, 3 bin 573 haberle yer aldı. Öne çıkan haberler arasında yaşlılığa bağlı olarak tedavi gören ve uzun süredir yoğun bakımda olan annesinin yanından ayrılmayan Aksu’yu, sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.