Küresel Düşünür Yerel Hareket Ederim

Küresel Düşünür Yerel Hareket Ederim
İletişim sektörünün en genç lideri Pınar Pişirgen, kurucusu olduğu iletişim ajansı ve yaptığı farklı marka mimarlığı ile PR sektörünün aranan isimleri arasına girerken HongKong'ta açtığı şube ile adından bir kez daha söz ettirdi.

Halkla ilişkiler ve iletişim sektöründe neredeyse her gün bir PR ajansın açılıp bir diğerinin kapandığı günümüz koşullarında, yaptığı farklı marka yönetimi çalışmaları ile sürekli zirveye oynayan isimler arasında iletişim uzmanı Pınar Pişirgen.

Sektördeki 10 yıllık tecrübesinin ardından 2014 yılında kurduğu Lisa Medya İletişim Ajansı ile eğitimden sağlığa, turizmden inşaata, tekstilden ayakkabıya kadar bir çok sektörden bir çok markaya ve özel şahıslara adeta taze nefes oluyor.Tabiri caizse alıp baştan yaratıp sektörün pazarına sokuyor. Büyütmeden büyüyemeyiz felsefesini ilke edinen genç iletişim uzmanı kuruluşunun ardından bir yıl içinde yurt dışı pazarına girmeyi başararak ticaretin kalbinin attığı HongKong"ta ilk şubesini açarak başarısını kanıtladı.

Son derece farklı stratejiler ve çalışmalarla sektörün aranan ismi haline gelen iletişim uzmanına başarısının sırrını sorduk..

""Hiç bir markayı ve benimle yol almaya karar veren markaları yeni doğmuş bebek olarak ele alıp ona göre davranmam. Bu son derece yanlıştır. Çünkü tüketicinin o ana kadar ki o markaya olan algısını pat diye çöpe atmak olur bu. Oysa ki tüketici algısı her şeyden daha önemlidir. Sektörel bazda ele alır, küresel düşünür yerel hareket ederim. Bir markanın başarısı tamamen buna bağlıdır. Türkiye"de herhangi bir marka için küresel düşünüp küresel hareket ederseniz o markanın tüketicisinin algısıyla oynarsınız ve bu çözümsüz problemlere neden olur. Diğer taraftan ise marka olmak kahve yapmak kadar kolaydır. Aslolan tek şey, marka kalabilmektir. Asıl iş de burada başlar ve bu gerçekten çok zordur."" dedi.

Bir yıl içinde yurt dışında şubeleşmeyi başaran ve adından marka mimarı diye söz ettiren İletişim Uzmanı Pınar Pişirgen, HongKong"ta açtığı yeni şubesinde sadece sağlık ve turizm sektöründe PR ve iletişim hizmeti vereceklerini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.