Acun Ilıcalı'nın Sevinci Yarım Kaldı! Takımı Premier Lige Veda Etti!

Acun Ilıcalı'nın Sevinci Yarım Kaldı! Takımı Premier Lige Veda Etti!
İngiltere Championship'in 46. haftasında Plymouth ile Hull City arasındaki kritik mücadele, heyecan dolu anlara sahne oldu. Ev sahibi ekip, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak play-off umutlarını artırdı.

Plymouth ile Hull City, İngiltere Championship'in 46. haftasında Home Park'ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 1-0 kaybederken play-off potasının da dışında kaldı.

Plymouth'un Galibiyet Golü

Karşılaşmada Plymouth'a galibiyeti getiren golü 40. dakikada Edwards kaydetti. Hull City'nin mağlubiyeti, play-off umutlarını azaltırken rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda şanslarını korumak için önemli bir fırsatı da kaçırdılar.

Hull City'nin Play-Off Şansı Azaldı

Kazanması durumunda play-off için West Bromwich'in maçını kaybetmesini bekleyecek olan Hull City, sahadan mağlup ayrılarak West Bromwich karşılaşmasına bakmaksızın play-off dışı kaldı. Bu mağlubiyet, Hull City'nin play-off umutlarını zora soktu ve Premier Lig'e yükselme şansını azalttı.

Premier Lig Hayalleri Bir Sonraki Sezona Kaldı

Hull City, İngiltere Championship'i 70 puanla 7. sırada tamamladı. Play-off potasına giren Norwich City'nin 3 puan gerisinde 1 basamak altında yer alan Acun Ilıcalı'nın takımı Premier Lig hayallerini bir sonraki sezona erteledi. Yüksek tempolu bir sezonun ardından, Hull City bir sonraki sezonda Premier Lig'e yükselme umutlarını taşıyacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.